Termelő

Ceglédi Csíramálé

Ceglédi Csíramálé – Füle Ferenc és Lídia

Termék: csíramálé, sütőtök, búzafű, csírák
Cím: 2700 Cegléd, Besnyő u. 13.
Telefon: 06-53/312-436
E-mail: lidia.fule@gmail.com
Web: www.cegledicsiramale.hu
Megjegyzés: Ceglédi kistermelői családként, – akkor még csak a szülők – mára már a gyerekek is – több mint 15 éve kezdtünk foglalkozni a csíramálé készítéssel. Eleinte nagyon kezdetleges módszerekkel készítettük csak megrendelésre. Az idő múlásával gyarapodott a fogyasztói körünk, így a termelés növekedett, az értékesítést a ceglédi élelmiszerpiacon folytattuk. A melléképületből korszerű termelőműhelyt alakítottunk ki, nem kis energia és anyagi ráfordítással.

csiramale2Az alutálcákban sütött csíramálé mellett a termékkínálat a saját termelésű sütőtökkel bővült. A saját vegyszermentes öntözőberendezéssel ellátott földünkön a kíváló minőségű nagydobosi és orange fajták termelésével foglalkozunk, értékesítésük széles körű: Nyersen egészben, konyhakészen, és sütve. Termékeinket korszerű csomagológéppel csomagoljuk, így biztosítjuk a maximális higiéniát vevőink számára.

Az évek során a kínálatot további sütőtököt tartalmazó termékekkel bővítettük. Saját szabadalom a sütőtöksaláta és a desszertnek kiváló, egészséges sütőtökgolyó. Továbbá vevőink választhatnak számos csíráztatott magok közül, (gabona, retek, lucerna, hagyma, napraforgó) is. Nagy sikere van a saját termelésű teljes őrlésű tönkölybúza, és rozslisztnek is.