Gasztro

Club 11 – Kastély vendéglő

Club 11 étterem

Club 11 – Kastély vendéglő – Pécel

Cím: 2119 Pécel, Maglódi út 12.
Nyitva: A hét minden napján: 11:00-23:00-ig
Telefon: 06-20/999-0-999, 06-28/45-65-85
E-mail: club11pecel@gmail.com
Web: kastelyvendeglo.eu
Facebook: Club 11 – Kastélyvendéglő

Leírás: Éttermünk szeretettel várja minden régi és új vendégét. Megújult étlapunkon a hagyományos ételek mellett, igazi különlegességeket is találhatnak a hozzánk betérők, így egy-egy ebéd vagy vacsora különleges gasztronómiai élményt nyújthat vendégeink számára. Az ételeink nyújtotta élmény kiteljesedéséhez, minőségi borokat, válogatott csapolt és üveges söröket, röviditalokat, pálinka- és kávé különlegességeket kínálunk alkoholmentes italaink mellett.

Éttermünk rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Elkülönített nagy és 2014 augusztusában gyönyörűen felújított kisebb teremrésszel. A nyári időszakban terasszal rendelkezünk, ahol dohányzásra kijelölt asztalok is találhatók! Esküvők, osztálytalálkozók, céges partik, születésnapok, évfordulók, egyéb rendezvények egyedi igények szerinti lebonyolítását vállaljuk. Gyermekzsúrok lebonyolítására is kínálunk alternatívát. A gyerkőcök akár saját maguk is összeállíthatják pizzájukat, elkészíthetik alkoholmentes koktéljukat.

Időszakosan saját rendezvényeket is szervezünk vendégeink számára. Különleges tematikus estekkel, bor- és sörvacsora estekkel, koncertekkel, „Retro” és „Modern” diszkóval várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

Club 11 étterem

Club 11 étterem