Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Jelen webhelyet (www.videkfigyelo.hu) a szolgáltató üzemelteti. A webhely megnyitásával elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozatban foglaltak kötelezik. Ha a nyilatkozatban foglaltakkal nem ért egyet, ne használja a webhelyet.

A www.videkfigyelo.hu webhely valamennyi tartalma (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika), illetve a weboldal grafikai és technikai szerkezete szerzői jogvédelem alá esik. Felhasználásuk, feldolgozásuk, másolásuk, terjesztésük, értékesítésük vagy tárolásuk a kizárólag a jogtulajdonos írásbeli jóváhagyásával lehetséges. A szerzői jogok tulajdonosa a www.videkfigyelo.hu weboldalt kiadó és üzemeltető Szolgáltató, átvett tartalmak esetén azok készítői. A webhelyen megjelenő információkat, adatokat közölni a tulajdonos hozzájárulása mellett is csak a webhelyre való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a webhelyre utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A szerzői jog megsértése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény XIII. fejezetének alapján polgári jogi, a Btk. XXXVII. fejezete alapján büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a webhelyen hirdetést helyezzen el.

Beküldött anyagok

Beküldött anyagok és információk esetén a küldő cselekményével hozzájárul, hogy a küldött információkat és anyagokat a Szolgáltató tetszése szerint, térítésmentesen felhasználja. Egyben azt is megerősíti, hogy a használat nem sérti más személyek jogait.

A beküldött információkat a webhely szerkesztőinek nem kötelessége ellenőrizni, az információk tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy az ilyen információkat bármikor, előzetes értesítés nélkül eltávolítsuk a webhelyről.

Felelősség

A szolgáltató a hibás, téves tájékoztatásból eredő károkért felelősséget nem tud vállalni. A webhely üzemeltetője nem felel azokért a hibákért, amelyek rajta kívül álló okokból keletkeznek. A Szolgáltató nem vállal felelősséget harmadik személytől származó tartalmakért, a hirdetések tartalmáért, továbbá a www.videkfigyelo.hu webhelyről elérhető honlapok tartalmáért.